طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت 360 تن در سال

طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت 360 تن در سال
طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت 360 تن در سال

طرح-توجيهی-فني--مالي-و-اقتصادي-توليـد-رشته-آشي-و-پلويي--با-ظرفيت-360-تن-در-سال

دانلود طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي   با ظرفيت 360 تن در سال در  29 صفحه  قابل ویرایش آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

موضوع طرح : توليد رشته آشي و پلويي

ظرفيت : 360 تن در سال

محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

سرمايه گذاري كـل: 876 ميليون ريال

سهم آوردة متقاضي: 88 ميليون ريال

سهم تسهيلات: 785 ميليون ريال

دورة بازگشـت سرمايه: 19 ماه

اشتغالزايي : نه نفر

   مقدمــه :
پديده پويايي در يك جامعه ، گذشته از تاثير در ساختارهاي ديگر زندگي از قبيل روابط اجتماعي ، مسكن ، بهداشت، آموزش و غيره، كم و بيش در نوع و مواد مصرفي آن جامعه نيز تاثير مستقيم داشته و بسته به وضعيت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگوني هاي كاملا مشخص، در وضع و نوع تغذيه به وجود آورده است.
   لذا همين مساله باعث شده است كه اقشار مختلف جامعه در ميان غذاهاي متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفي را با در نظر گرفتن دو فاكتور اساسي يعني مطلوبيت فرهنگي و امكانات اقتصادي در برنامه غذايي خود قرار دهند.
   در اين ميان يكي از انواع غذاهايي كه با توجه به معيارهاي مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته هاي آش و پلويي مي باشد كه گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگي از جنبه اقتصادي نيز مقرون به صرفه است. زيرا ماده اوليه آن ، گندم ، خوراك اصلي و دائمي ما را تشكيل مي‌دهد و اين در شرايطي است كه تعدادي از استانهاي كشور، رشته مورد نياز خود را از ساير استانها تامين مي‌كنند. لذا اين امر لزوم تشكيل چنين كارخانجاتي را در مناطقي از كشور كه مصرف بيشتري دارند را نشان مي‌دهد.

چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است آماده پرينت بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد.
جهت دریافت طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي   با ظرفيت 360 تن در سال لطفا ابتدا آن را خریداری نمایید

دانلود فایل


لینک دانلود

✔ نمایش جزئیات بیشتر و دریافت فایل